*Даний сайт це демо версія нової сторінки.

ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ
ТЕХНОЛОГІЙ І ЗВ’ЯЗКУ

Новини

ONAT CYBER GAMES

2/4/2021 331
Університет прикладних наук Анхальт (HSA, Німеччина), Одеська національна академія зв’язку ім. О. С. Попова (ОНАЗ, Україна), Одеський національний політехнічний університет (ОНПУ, Україна), НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» (КПІ, Україна) запрошують Вас узяти участь у проєкті «DigIn.Net – німецько-українська мережа цифрових інновацій» за фінансової підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD).
 
Вважаєте себе новатором або першовідкривачем у сфері цифрових інновацій?
Ваш девіз: «Нова ідея для start-up щодня!», інновації перетворилися на стиль Вашого життя, проте не знаєте з чого почати?
Ми допоможемо!
 
1.	Реєструйтеся на платформі DigIn.Net, опишіть свою ідею 3 - 4 реченнями та отримайте feedback з подальшою інструкцією.
2.	Беріть участь в онлайн-конкурсі інноваційних ідей «Цифрове майбутнє» (прийом заявок до 31.12.2020) і отримайте шанс реалізувати свою ідею на практиці в умовах дослідницької або навчальної поїздки до Німеччини (до одного семестру навчального року). Результати конкурсу будуть оголошені 28.02.2021.
 
Втілити найкращі ідеї у життя допоможуть керівники з України та наставники з Німеччини, співпраця з якими для конкретизації, адаптації та вдосконалення концепції ідеї відбувається в інтерактивних мультимедійних сесіях DUDIZ (німецько-український центр цифрових інновацій на базі Одеської національної академії зв’язку ім. О. С. Попова).
 
Українські таланти, чиї ідеї почесне журі визначить як найцікавіші та найперспективніші, отримують можливість взяти участь у семінарі «Цифрове майбутнє» в HSA, під час якого заплановані зустрічі з науковцями Саксонії-Анхальт.
 
 
Ми будемо раді Вашим ідеям та науковому спілкуванню, адже вони сприятимуть інтернаціоналізації українського університету!
 
Створюємо цифрове майбутнє разом!

Розробникам
x

Зворотній зв'язок